Etiopien sommaren 2014

Årets etiopiensommarresa gick av stapeln i juli och genomfördes i Evas fina sällskap. En månad blev det. En fantastiskt bra månad som spenderades i Nakamte, Hosaina, Asella med omnejd och lite smått i Addis. Mycket skumpig buss, mycket gött häng, mycket språkförbistring, mycket skratt, mycket kramar och mycket fina vänner.
 
 
Nakamte
Tre underbara dagar blev det i väst. Med besök hos Eji och Adanesh, häng med gänget i stan, mat på Eyobs nya ställe och lek på nya dövskolan. Så så bra.
 
 
Hosaina
Vi skulle på bröllop, men det bidde visst inte så. Istället hängde vi mest med Dagnachew och lite annat gött folk på skolan. Väldigt chill - promenader, schack, fika och uno typ.
 
Asella
Första campveckan blev inställd. Så det blev att vi mest hängde med coacherna från tidigare år, och campbarnen från förra året. Väldigt gött var det, så fina människor det där.
 
 
 
Camp 1
Årets första campvecka med barn från christian horizon i Asella. Vårt lag va rikt på känslor - ena stunden överpeppat och ande helt dött. Mycket kärlek, och mycket tårar då vi skildes åt.
 
 
Helghäng i Asella och Sodereutflykt
Helgen mellan campen blev en succé. Vi öppnade huset för coachgänget, drog med dem till Sodere och gick ut på utflykt med den gångna veckans campbarn. Sol och bad och vattenkrig och mat och spel och väldigt gött häng.
 
Camp 2
Andra veckans camp var mer av det ständigt livfulla slaget. Barnen var överallt hela tiden, och gick rakt in i mitt hjärta vartenda ett av dem. Så fina. Ser fram emot att träffa dem igen om nån månad.
 
 
Surprisefarväl
Gänget vi hängt med hela tiden i Asella ordnade ett farvälparty åt Eva och mig. Fin tårta och tal, som slutade i totalt kaos med tårta som vapen. Härliga galna gäng - vad jag saknar dem!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0