Addis

Vi klarade bussfarden till Addis finfint trots att det var varmt som katten och trangt till och med for mina ben... Vi kom pa bussen en halvtimme innan alla de andra vid stora porten blev paslappta sa det var smidigt. Benne har dock bulor over hela huvudet efter att i halvsovande tillstand slatt i lite har och var under resan. Annars var det ratt lugnt, bra chauffor, natsan ingen musik, lugnt ressallskap och inte jattemycket sockerrorsspottande. Nu hanger vi med mamma och pappas grupp lite lagom mycket nar vi kanner for det. Idag var vi i kyrkan vid Amest kilo dar de dova brukar samlas varje sondag. Det var jattekul att traffa dem och den ökande Asmalash. Samson var dar och vi bestamde med honom att han ska visa oss dovskolan pa Mekanissa pa tisdag. Sa kul att bara for att vi kan teckensprak sa ar vi liksom basta vanner med alla dova vi traffar - sa gott! Woizerot Tsion var dar ocksa och en massa annat folk som vet vilka Rubensons ar... Vi ska hanga i Addis tva veckor nu. Har inte sa mycket planerat direkt men det ar ju en storstad sa det blir nog inte svart att hitta pa saker att fordriva tiden med. Foraldrarna lar ju halla igang och sen nar Emma och Sara kommer pa fredag sa ska vi visa dem stan. Och sa har vi ju alla dova att hanga med, och alla de andra kompisarna ocksa for den delen... Men lite saknar man allt Nakamte och jag ser redan fram emot att atervanda hem!

Kommentarer
Postat av: jenny

Hej min fina vän!

Åh..asså ja blir helt glad av att läsa, asså jätte mycke. Så underbart att du har de så bra å känner dej så hemma vännen. Kan se dej å barnen framför mej å vill bara va där med...längtar till dess!

Kul att ni blir vänner me alla döva ni träffar:)

Ja sitter hemma i min stuga å har precis haft besökav typ hela familjen...de blev fullt ös i stugan:)Men de e gött...ser fram emot några dagars lov nu.

Idag övergick tiden till vintertid...galet snabbt allt går. Men de bra me denna tid e ju att man typ får en extra timme. Men ja lyckades ställa tillbaka klockan två timmar istället..så ja va något förvirad denna morgon...å jättesen till gudtjänsten:) Hade vatt gött me lite mer afrikatid här...

Sakanar dej. Ha de gött i Addis i veckan.

Massa kramar

2009-10-25 @ 23:07:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0